CV-ketel onderhoud Enschede

CV-ketel onderhoud Enschede

Er is niets vervelender dan een storing in uw CV-ketel. Geen warm water meer en een koude woning zijn het gevolg. U kunt dit voorkomen door periodiek onderhoud te laten uitvoeren aan uw CV-ketel. In Enschede werken wij samen met erkende installateurs waarbij u een goed onderhoudscontract kunt afsluiten. Voor een paar euro per maand bent u verzekerd van een goed werkende CV-ketel en jaarlijks onderhoud. Vraag gratis een offerte bij ons.

Levensduur van uw CV-ketel

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij een van onze installateurs in Enschede dan wordt uw CV-ketel jaarlijks volledig nagekeken. Wanneer er onderdelen versleten zijn, dan worden deze direct vervangen. Zo heeft u gegarandeerd altijd een verwarmd huis en zal de levensduur van uw CV-ketel langer zijn. Geef uw CV-ketel aandacht, dan krijgt u er warmte voor terug.

Installatiebedrijven in Enschede

Mexus heeft in de loop der jaren een netwerk opgebouwd met erkende installateurs die gespecialiseerd zijn in het onderhouden en installeren van CV-ketels, radiatoren en vloerverwarmingen. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt dan krijgt u binnen 24 uur meerdere offertes van onze partners toegezonden. U kunt deze zo makkelijk vergelijken op prijs en kwaliteit. Voldoen de offertes niet aan uw verwachtingen, dan zit u nergens aan vast!

Met een gerust hart de winter in

Door een onderhoudscontract af te sluiten weet u zeker dat u in de winter een goedwerkende CV-ketel heeft. Daarnaast is uw rendement hoger en uw energierekening lager. Reden genoeg om even een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Samen met onze partners in Enschede staan we 24/7 voor u en uw CV-ketel klaar!

Afspraak maken CV-ketel

Onderhoudscontract afgesloten via jullie. Zeer tevreden over de service. – R. Rouwveen
CV-ketel moest vervangen worden. Zeer scherpe offertes ontvangen en de juiste keuze gemaakt. – L. van Dorp

Bedrijfsbus Mexus

  • Verzekerd van warm water en een warme woning het hele jaar door
  • Voor installatie en onderhoud
  • Erkende partners in Enschede
  • CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming
  • Offerte aanvragen is gratis!

Contact opnemen

CV-ketel bijvullen
Een veelvoorkomend probleem is het bijvullen van de CV-ketel. Op deze pagina hebben we stap voor stap beschreven hoe u dit het beste kunt doen. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u natuurlijk graag!

Verwarming ontluchten
Nadat u uw CV-ketel heeft bijgevuld dient u de radiatoren te ontluchten. Er komt namelijk altijd lucht in uw leidingen tijdens het bijvullen. Hier hebben we stapsgewijs beschreven hoe een verwarming ontluchten gaat.

Mexus Enschede

In Enschede werken wij samen met onze partners 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wilt u graag een afspraak maken voor uw CV-ketel onderhoud? Vraag dan direct gratis een offerte aan!

Offerte aanvragen CV-ketel onderhoud
[contact-form-7 id=”9″ title=”Contactformulier 1″]

Wij laten u niet in de kou staan!

Zoals u heeft kunnen lezen is een onderhoudscontract voor uw CV-ketel verstandig. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor u geformuleerd.

  • Het hele jaar door verzekerd van warm water en een warme woning
  • Grote reparaties worden voorkomen
  • Langere levensduur van uw CV-ketel
  • Hoger rendement en een lagere energierekening
  • Dag en nacht bereikbaar

Een goed onderhoud aan uw CV-ketel heeft dus vele voordelen. Bent u benieuwd welke installateurs in Enschede dit voor u uit handen kunnen nemen? Vul hiernaast ons contactformulier in en wij zorgen dat u binnen 24 uur meerdere offertes heeft ontvangen. Vergelijk en bespaar zo tot wel 35% op uw kosten!

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken