CV-ketel vervangen

CV-ketel laten vervangen; een goede investering

Overweegt u om uw CV-ketel te vervangen, maar twijfelt u nog welke type u moet kiezen? Lees dan even verder. Een nieuwe CV-ketel is zeer aantrekkelijk voor uw energierekening. De investering zal zichzelf vrij snel terug verdienen doordat uw energierekening lager zal worden. Mexus helpt u graag met het installeren van uw nieuwe CV-ketel. Wanneer u eerst nog advies wilt van onze kant, dan kan dit uiteraard ook.

In één dag een nieuwe CV-ketel

Wanneer u, samen met ons, eenmaal een keuze heeft gemaakt over het type ketel dat u graag wilt hebben dan is de vervolgstap om de ketel te plaatsen. De meeste mensen denken dat dit een vrij eenvoudige klus is, maar in de praktijk ligt dit toch vaak net even iets anders. Het vervangen en installeren van uw nieuwe CV-ketel dient goed te gebeuren en dit vraagt om kennis en ervaring. Dit kan Mexus voor u bieden, maak er gebruik van! Wij plaatsen uw nieuwe ketel in slechts één dag. Al meer dan 40 jaar doen wij dit soort werkzaamheden, we weten dus waar we over praten.

Spoedservice

Een kapotte CV-ketel komt altijd ongelegen en onverwachts. Toch komt het vaak voor dat een woning per direct niet meer verwarmd wordt. Voor dit soort spoedgevallen kunt u rekenen op de service en kwaliteit van Mexus Centrale Verwarming. In de winterseizoen komt het veel vaker voor dat CV-ketels het begeven, in deze periode zetten we extra monteurs in om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

Afspraak maken verwarming