Reparatie verwarming

Verwarming reparatie

Komt er geen warm water meer uit uw kraan? Of wordt uw verwarming niet meer warm? Dan heeft u wellicht problemen met uw verwarming. Helemaal in de winter zit u waarschijnlijk niet te wachten op een kapotte verwarming, neem daarom snel contact op met de vakmannen van Mexus. Onze installateurs zijn gespecialiseerd in de reparatie van CV-ketels.

Mexus verhelpt een storing snel en vakkundig

Door heel Nederland staan onze monteurs klaar voor de reparatie van uw verwarming. Door de kennis en ervaring weten zij precies waar het probleem zit en hoe dit verholpen moet worden. Ga niet zelf aan de slag met de reparatie, want zonder de juiste kennis kunt u het probleem zelfs erger maken. Soms hoeft er maar een klein onderdeel gerepareerd of vervangen worden, laat dit over aan de experts van Mexus. In de meeste gevallen is uw verwarming dezelfde dag nog gerepareerd.

Voorkom een storing met periodiek onderhoud

Wilt u een storing voorkomen? Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw CV-ketel. Eén keer per jaar is al voldoende om de verwarming weer helemaal goed af te stellen voor de rest van het jaar en eventuele beginnende storingen te herkennen en op te lossen. Met een onderhoudsbeurt is de kans erg klein dat er plotseling een storing optreedt. Neem vrijblijvend contact op met de vakmannen van Mexus voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Afspraak maken verwarming