Stadsverwarming Utrecht

Stadsverwarming Utrecht

Worden uw radiatoren niet meer voldoende warm of krijgt u geen warm water meer uit de kraan en/of douche? Dan is het verstandig om, als u stadsverwarming in Utrecht heeft, een monteur van Mexus in te schakelen. Bij ons kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen en u ontvangt direct een gratis offerte. Wij zijn een erkend installateur met meer dan 40 jaar ervaring in stadsverwarming. Onze vestiging in Utrecht is u graag van dienst.

Hoe werkt stadsverwarming?

In Utrecht zijn veel wijken aangesloten op stadsverwarming. Dit komt omdat het een energiezuinige manier is voor het verwarmen van uw woning. Via een ondergronds leidingnetwerk stroomt warm restwater van bedrijven naar uw woning. Door het schaalvoordeel is dit in Utrecht een uitermate geschikt warmtesysteem.

Niet voor iedereen in Utrecht beschikbaar

Stadsverwarming is helaas niet voor iedereen beschikbaar. Doordat het leidingnetwerk niet overal toereikend is kan het voorkomen dat u niet aangesloten kunt worden op stadsverwarming.

Storing of problemen met uw verwarming?

Wanneer u aangesloten bent op stadsverwarming in Utrecht en de radiatoren worden niet meer warm, controleer dan eerst of u nog warm (tap)water heeft. Wanneer dit wel het geval is dan weten we direct dat de storing hoogstwaarschijnlijk in de binnen-installatie zit. Dit kunt u dan alvast doorgeven op ons contactformulier zodat we de storing sneller kunnen oplossen.

Onze medewerkers in Utrecht staan 24/7 voor uw klaar voor advies of een afspraak.

Afspraak maken verwarming

Onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Zeer tevreden over jullie service. – Fam. Pieters
Problemen met de radiatoren gehad. Binnen 3 uur was het probleem opgelost. Hartelijk dank! – R. Prins

Bedrijfsbus Mexus

  • Al 40 jaar een vertrouwd adres
  • Voor installatie en onderhoud
  • 24/7 bereikbaar in Utrecht
  • CV-ketels, radiatoren en stadsverwarming
  • Vraag gratis een offerte aan

Contact opnemen

Bespaartips verwarming
Iedereen kan wel iets besparen op de energierekening. Het probleem is dat we vaak niet weten hoe. Wij hebben daarom een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet. Zorg voor een lagere energierekening.

Storing verwarming verhelpen
Heeft u een storing met uw verwarming, dan komt dit altijd op een ongelegen moment. Onze verwarmingsmonteurs kunnen snel ter plaatse zijn in Utrecht. Mexus staat garant voor een snelle service voor uw verwarming.

Mexus Utrecht

Wilt u dat één van onze medewerkers uit Utrecht bij u langskomt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Contact opnemen met Mexus verwarmingsmonteur
Antispam*
Hoeveel is 4+9 

Veilig offerte aanvragen

Mexus heeft in uw regio een samenwerking met Samenwerking Mexus

Stadsverwarming unit controleren

Wij adviseren om uw stadsverwarming minimaal één keer per jaar te laten controleren door een erkend installateur. De warmte-unit en het leidingwerk moet grondig nagelopen worden op bijvoorbeeld roest en leidingbreuken. Zo komt u nooit in de kou te zitten. Wanneer u lekkages of roestvorming ziet dient u direct een afspraak te maken. Wij voeren dan een spoedreparatie uit om grote schade te voorkomen.

Mexus voor uw verwarmingsproblemen

In de regio Utrecht zijn duizenden huishoudens aangesloten op stadsverwarming. Mexus heeft vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie met betrekking tot stadsverwarmingsunits. Wanneer u meer informatie wilt of deskundig advies wilt aanvragen dan kan dit door hiernaast ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie of heeft u direct een verwarmingsmonteur nodig? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken