Stadsverwarming Zoetermeer

Stadsverwarming Zoetermeer – onderhoud en reparatie

Worden uw radiatoren niet meer voldoende warm of krijgt u geen warm water meer uit de kraan en/of douche? Dan is het verstandig om, als u stadsverwarming in Zoetermeer heeft, een monteur van Mexus in te schakelen. Bij ons kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen en u ontvangt direct een gratis offerte. Wij zijn een netwerk van erkende installateurs met jarenlange ervaring in stadsverwarming. Onze partners in Zoetermeer zijn u graag van dienst.

Hoe werkt stadsverwarming?

In Zoetermeer zijn veel wijken aangesloten op stadsverwarming. Dit komt omdat het een energiezuinige manier is voor het verwarmen van uw woning. Via een ondergronds leidingnetwerk stroomt warm restwater van bedrijven naar uw woning. Door het schaalvoordeel is dit in Zoetermeer een uitermate geschikt warmtesysteem.

Niet voor iedereen in Zoetermeer beschikbaar

Stadsverwarming is helaas niet voor iedereen beschikbaar. Doordat het leidingnetwerk niet overal toereikend is kan het voorkomen dat u niet aangesloten kunt worden op stadsverwarming.

Storing of problemen met uw verwarming?

Wanneer u aangesloten bent op stadsverwarming in Zoetermeer en de radiatoren worden niet meer warm, controleer dan eerst of u nog warm (tap)water heeft. Wanneer dit wel het geval is dan weten we direct dat de storing hoogstwaarschijnlijk in de binnen-installatie zit. Dit kunt u dan alvast doorgeven op ons contactformulier zodat we de storing sneller kunnen oplossen.

Onze medewerkers in Zoetermeer staan 7 dagen per week voor uw klaar voor advies of een afspraak.

Afspraak maken verwarming

Onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Zeer tevreden over jullie service. – Fam. Pieters
Problemen met de radiatoren gehad. Binnen 3 uur was het probleem opgelost. Hartelijk dank! – R. Prins

Bedrijfsbus Mexus

  • Vergelijk bedrijven in Zoetermeer
  • Voor installatie en onderhoud
  • Kwaliteit en garantie door Kluskeumerk
  • CV-ketels, radiatoren en stadsverwarming
  • Vraag gratis een offerte aan

Contact opnemen

Bespaartips verwarming
Iedereen kan wel iets besparen op de energierekening. Het probleem is dat we vaak niet weten hoe. Wij hebben daarom een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet. Zorg voor een lagere energierekening.

Storing verwarming verhelpen
Heeft u een storing met uw verwarming, dan komt dit altijd op een ongelegen moment. Onze verwarmingsmonteurs kunnen snel ter plaatse zijn in Zoetermeer. Mexus staat garant voor een snelle service voor uw verwarming.

Mexus Zoetermeer

Wilt u dat één van onze medewerkers uit Zoetermeer bij u langskomt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Contact opnemen met Mexus verwarmingsmonteur
[contact-form-7 id=”9″ title=”Contactformulier 1″]

Stadsverwarming unit controleren

Wij adviseren om uw stadsverwarming minimaal één keer per jaar te laten controleren door een erkend installateur. De warmte-unit en het leidingwerk moet grondig nagelopen worden op bijvoorbeeld roest en leidingbreuken. Zo komt u nooit in de kou te zitten. Wanneer u lekkages of roestvorming ziet dient u direct een afspraak te maken. Wij voeren dan een spoedreparatie uit om grote schade te voorkomen.

Mexus voor uw verwarmingsproblemen

In de regio Zoetermeer zijn duizenden huishoudens aangesloten op stadsverwarming. Mexus en haar partners hebben vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie met betrekking tot stadsverwarmingsunits. Wanneer u meer informatie wilt of deskundig advies wilt aanvragen dan kan dit door hiernaast ons contactformulier in te vullen. Onze partners sturen u dan spoedig een gratis offerte toe. U vergelijkt deze en maakt direct een afspraak. Zo is uw probleem snel verholpen.

Wilt u meer informatie of heeft u direct een verwarmingsmonteur nodig? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken