Stadsverwarming Zwolle

Stadsverwarming Zwolle – vakmanschap en service

Het wordt weer kouder en dus is het prettig als de stadsverwarming correct werkt. Helaas kan het voorkomen dat uw radiatoren niet meer voldoende warmte afgeven of dat uw warm water toevoer ontoereikend is. Is dat het geval, dan raden wij aan om een van onze verwarmingsmonteurs uit Zwolle in te schakelen. Bij Mexus zijn meerdere erkende verwarmingsbedrijven aangesloten die u direct van dienst kunnen zijn.

Voorkom problemen met uw verwarming

Meerdere wijken in Zwolle zijn aangesloten op stadsverwarming door middel van een leidingnetwerk. Het is verstandig om uw leidingen en stadsverwarming unit minimaal één keer per jaar te laten controleren door een erkend installateur uit Zwolle. We checken uw leidingen bijvoorbeeld op beginnende roestplekken en leidingbreuken. Een onderhoudscontract is een uitstekende manier om onverwachtse problemen met uw verwarming te voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stadsverwarming en warmteunit

Bij stadsverwarming heb je geen CV-ketel, boiler of geiser in uw woning. Dit bespaart u aanzienlijk op de kosten. Wel is er een warmteunit in uw woning aanwezig. Deze unit zorgt voor voldoende doorstroming van het water en voor het verwarmen van het water. Kunt u geen warm water meer krijgen? Dan zit het probleem hoogstwaarschijnlijk in de warmteunit. Onze monteurs uit Zwolle repareren dit snel en vakkundig voor u.

Afspraak met vestiging in Zwolle

Wanneer u problemen heeft met uw stadsverwarming en u woont in Zwolle, dan komen wij graag bij u langs om uw verwarming weer werkend te maken.

Afspraak maken verwarming

Aansluiting stadsverwarming laten uitvoeren. Jullie hebben er weer een tevreden klant bij.... – C. ten Hove
Warmteunit was defect. Gelukkig waren jullie dezelfde middag nog langs geweest bij ons thuis. – R. Prins

Bedrijfsbus Mexus

  • Vergelijk bedrijven in Zwolle
  • Voor installatie en onderhoud
  • Kwaliteit en garantie door Kluskeumerk
  • CV-ketels, radiatoren en stadsverwarming
  • Vraag gratis een offerte aan

Contact opnemen

Bespaartips verwarming
Iedereen kan wel iets besparen op de energierekening. Het probleem is dat we vaak niet weten hoe. Wij hebben daarom een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet. Zorg voor een lagere energierekening.

Storing verwarming verhelpen
Heeft u een storing met uw verwarming, dan komt dit altijd op een ongelegen moment. Onze verwarmingsmonteurs kunnen snel ter plaatse zijn in Zwolle. Mexus staat garant voor een snelle service voor uw verwarming.

Mexus Zwolle

Wilt u dat één van onze medewerkers uit Zwolle bij u langskomt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Contact opnemen met Mexus verwarmingsmonteur
[contact-form-7 id=”9″ title=”Contactformulier 1″]

Mexus en haar partners staan voor u klaar

Het netwerk van Mexus is in Zwolle tegenwoordig een bekende naam in de markt. Dit komt omdat veel verwarmingsbedrijven bij ons zijn aangesloten. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en u kunt daar geheel gratis en vrijblijvend gebruik van maken. Vul hiernaast ons contactformulier in en ontvang gratis offertes. Vergelijk deze vervolgens op prijs en kwaliteit en maak direct een afspraak met het beste bedrijf.

Vloerverwarming aansluiten op stadsverwarming

Een veelgestelde vraag die wij krijgen is of het mogelijk is om vloerverwarming aan te sluiten op stadsverwarming. Ja, dit is zeer goed mogelijk! Met enkele technische aanpassingen in de warmteunit kunnen wij u voorzien van vloerverwarming.

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken