Stadsverwarming

Stadsverwarming

In de grote steden van Nederland worden veel huishoudens voorzien van stadsverwarming. De woningen worden dan verwarmd via een ondergronds netwerk van warmteleidingen.

Energiebesparende methode

Stadsverwarming is een goede manier om zuiniger om te gaan met onze energie. Doordat in de steden het in grote aantallen aangeleverd kan worden, zorgt dit voor een schaalvoordeel. Ieder huishouden heeft warmtemeter waardoor het verbruik gemeten kan worden. Wanneer u dus gebruikt maakt van stadsverwarming heeft u niet een eigen CV-ketel, maar is er een centrale grote warmtebron in uw omgeving die alle huishoudens voorziet van warmte.

Problemen met uw stadsverwarming?

Het kan uiteraard voorkomen dat er problemen zijn met de toevoer van uw stadsverwarming. Worden uw radiatoren niet meer warm en heeft u geen warm water meer uit de kraan of douche? Neem dan contact op met Mexus via ons contactformulier. Wij streven ernaar om u binnen een half uur terug te bellen om direct een afspraak te maken. Meestal dezelfde dag nog.

Onderhoudsbeurten

Wilt u in de toekomst voorkomen om in de kou te zitten? Dan is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. De kosten zijn laag en zo bent u verzekerd van een goed werkende verwarming, het hele jaar door.