Verwarming Aalsmeer

Verwarmingsmonteur Aalsmeer

U hoeft niet langer te zoeken naar een erkende verwarmingsmonteur. C.B.K. Cls is in Aalsmeer al meer dan 40 jaar actief. We zijn de afgelopen tijd gegroeid tot een bedrijf met 15 verwarmingsmonteurs en 4 parttime monteurs. We helpen u dus altijd snel met de problemen aan uw verwarming en CV-ketel. Ook voor een onderhoudscontract voor uw centrale verwarming kunt u bij ons terecht. Neem gerust een contact met ons op.

Installeren van een nieuwe CV-ketel

Naast dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor uw verwarmingsproblemen klaarstaan, kunt u ons inschakelen voor het vervangen en installeren van een nieuwe CV-ketel. Wat wij veel tegenkomen is dat woningbezitters te lang wachten met het vervangen van de oude CV-ketel. Natuurlijk is het een uitgave, maar met een nieuwe HR ketel of combiketel bespaart u enorm op de energiekosten. Wanneer u advies wilt over uw centrale verwarming, dan komen wij graag even bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klantgerichte service in Aalsmeer

Service en kwaliteit gaan gepaard met een klantgerichte aanpak. Onze verwarmingsmonteur bekijkt en bespreekt altijd samen met u de oorzaken, problemen en oplossingen voor uw verwarming. Vooraf wordt ook besproken welke kosten er aan verbonden zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud uw verwarming goed

Wanneer u goed bent voor uw verwarming, dan is de verwarming ook goed voor u. Het is belangrijk om uw CV-ketel periodiek te laten onderhouden. Kleine problemen worden zo goedkoop verholpen en het rendement zal aanzienlijk groter zijn. Bij ons kunt u voordelig een onderhoudscontract afsluiten voor uw centrale verwarming.

Afspraak maken verwarming

CV-ketel onderhoud door C.B.K. Cls laten doen. Erg tevreden over de service en de prijs. Aanrader! – C. Pauw
Binnen een uur was het probleem opgelost. Vakkundig personeel. – P.Pijper

Bedrijfsbus Mexus

  • Al 40 jaar een vertrouwd adres
  • Voor installatie en onderhoud
  • Snel ter plaatse in Aalsmeer
  • CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming
  • 6% BTW i.p.v. 21%
  • Vraag gratis een offerte aan

Contact opnemen

CV-ketel onderhoud
Het onderhouden van uw CV-ketel is belangrijk. Verstandig is om afspraken te maken met de verwarmingsmonteur om periodiek uw ketel een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkomt u dat er onverwachte storingen optreden.

Storing verwarming verhelpen
Heeft u een storing met uw verwarming, dan komt dit altijd op een ongelegen moment. Onze verwarmingsmonteurs zijn snel ter plaatse in Aalsmeer. Wij staat garant voor een snelle service voor uw verwarming.

Mexus Aalsmeer

Wilt u dat één van onze medewerkers uit Aalsmeer bij u langskomt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen via 088 444 7605. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Contact opnemen met C.B.K. Cls
[contact-form-7 id=”939″ title=”C.B.K. Cls”]

Contact met uw verwarmingsmonteur

Via ons vindt u altijd snel een verwarmingsmonteur die u direct van dienst kan zijn in Aalsmeer. Wanneer u hiernaast ons contactformulier invult nemen wij contact met u op en leggen we u ook een passende offerte op maat voor. Wij zorgen dat uw verwarming snel gerepareerd wordt en goed onderhouden blijft.

Direct besparen op uw kosten

Op zoek naar een nieuwe CV-installatie? Dan is er goed nieuws voor u! Het kabinet heeft besloten om de 6% BTW regeling langer in stand te houden. Tot eind 2014 kunt u profiteren van een aanzienlijk voordeel wanneer onze verwarmingsmonteur uit Aalsmeer bij u langskomt. Een grote besparing op uw kosten dus wanneer u nu besluit om de problemen met uw verwarming aan te pakken.

Wilt u meer informatie of heeft u direct een verwarmingsmonteur nodig? Bel dan vrijblijvend 088 444 7605.

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken