Verwarming Amstelveen

Verwarmingsmonteur Amstelveen – kwaliteit en service

U hoeft niet langer te zoeken naar een erkende verwarmingsmonteur. Mexus is in Amstelveen al enkele jaren actief met haar partners. We zijn de afgelopen tijd gegroeid tot een erkend netwerk van verwarmingsspecialisten in heel Nederland. We helpen u dus altijd snel met de problemen aan uw verwarming en CV-ketel. Ook voor een onderhoudscontract voor uw centrale verwarming kunt u bij ons terecht. Neem gerust een contact met ons op.

Installeren van een nieuwe CV-ketel

Naast dat wij 7 dagen per week voor uw verwarmingsproblemen klaarstaan, kunt u ons inschakelen voor het vervangen en installeren van een nieuwe CV-ketel. Wat wij veel tegenkomen is dat woningbezitters te lang wachten met het vervangen van de oude CV-ketel. Natuurlijk is het een uitgave, maar met een nieuwe HR ketel of combiketel bespaart u enorm op de energiekosten. Wanneer u advies wilt over uw centrale verwarming, dan komen wij graag even bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klantgerichte service in Amstelveen

Service en kwaliteit gaan gepaard met een klantgerichte aanpak. Onze verwarmingsmonteur bekijkt en bespreekt altijd samen met u de oorzaken, problemen en oplossingen voor uw verwarming. Vooraf wordt ook besproken welke kosten er aan verbonden zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onderhoud uw verwarming goed

Wanneer u goed bent voor uw verwarming, dan is de verwarming ook goed voor u. Het is belangrijk om uw CV-ketel periodiek te laten onderhouden. Kleine problemen worden zo goedkoop verholpen en het rendement zal aanzienlijk groter zijn. Bij ons kunt u voordelig een onderhoudscontract afsluiten voor uw centrale verwarming.

Afspraak maken verwarming

CV-ketel onderhoud door Mexus laten doen. Erg tevreden over de service en de prijs. Aanrader! – C. Pauw
Binnen een uur was het probleem opgelost. Vakkundig personeel. – P.Pijper

Bedrijfsbus Mexus

  • Vergelijk verwarmingsmonteurs in uw regio
  • Voor installatie en onderhoud
  • Snel ter plaatse in Amstelveen
  • CV-ketels, radiatoren en vloerverwarming
  • 6% BTW i.p.v. 21%
  • Vraag gratis een offerte aan

Contact opnemen

CV-ketel onderhoud
Het onderhouden van uw CV-ketel is belangrijk. Verstandig is om afspraken te maken met de verwarmingsmonteur om periodiek uw ketel een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkomt u dat er onverwachte storingen optreden.

Storing verwarming verhelpen
Heeft u een storing met uw verwarming, dan komt dit altijd op een ongelegen moment. Onze verwarmingsmonteurs zijn snel ter plaatse in Amstelveen. Mexus staat garant voor een snelle service voor uw verwarming.

Mexus Amstelveen

Wilt u dat één van onze medewerkers uit Amstelveen bij u langskomt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Monteurs van Mexus

[/colored_box]

Contact met uw verwarmingsmonteur

Via Mexus vindt u altijd snel een verwarmingsmonteur in Amstelveen die u direct van dienst kan zijn. Wanneer u hiernaast ons contactformulier invult nemen wij contact met u op en leggen we u ook een passende offerte op maat voor. Wij zorgen dat uw verwarming snel gerepareerd wordt en goed onderhouden blijft.

Direct besparen op uw kosten

Op zoek naar een nieuwe CV-installatie? Dan is er goed nieuws voor u! Het kabinet heeft besloten om de 6% BTW regeling langer in stand te houden. U kunt zo profiteren van een aanzienlijk voordeel wanneer onze verwarmingsmonteur uit Amstelveen bij u langskomt. Een grote besparing op uw kosten dus wanneer u nu besluit om de problemen met uw verwarming aan te pakken.

Wilt u meer informatie of heeft u direct een verwarmingsmonteur nodig? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in.

Werkgebied informatie

CV-ketel en verwarmingsmerken